• Tine Secher Gibson den 30-10-2018
    Kære forældre

Alle skoler overgår i august 2019 til AULA i stedet for ForældreIntra, og der er behov for, at alle forældre får UNI-login nu. Det betyder, at alle forældre, som ikke allerede har et UNI-login, skal have oprettet ét. Dette skal gøres inden 1/12-2018, hvor vi lukker for adgang med almindeligt login til ForældreIntra. Herefter er det kun UNI-login, som kan benyttes.

Vedhæftet er et skriv angående UNI-login til forældre fra Skole og dagtilbudschef, Dorthe Lund Nielsen, hvor den nye samarbejdsplatform beskrives, og hvor der findes en vejledning til, hvordan I opretter et UNI-login. Her er også et link til en instruktionsvideo: UNI-login til forældre

Har du yderligere spørgsmål til dette kan du henvende dig til skolens kontor eller til Jakob på [email protected].

Skiftende billeder